Innramming
Verdien av innramming

Vi vet at kunst betyr mye for deg – det er minner, drømmer, og følelser fanget på papir og lerret, og vi mener at den fortjener å bli vist frem på best mulig måte. Derfor hjelper vi deg med å finne den perfekte rammen som passer både bildet ditt og stuen din, uten at det blir for komplisert.

Kvalitets produkter for enhver stil

Vi har rammer og passepartouter i alle slags stiler og varianter. Enten du er ute etter noe klassisk eller moderne, har vi det du trenger for å gi kunstverket ditt det lille ekstra

Skreddersydd innramming

Du trenger ikke å være ekspert på kunst eller innramming. Fortell oss litt om hvor du skal henge bildet, og vi kommer med forslag som får det til å passe perfekt inn. Vi ser på farger, størrelse og stil sammen med deg.

Beskytt Kunstverket Ditt

Vi vet at både sollys og UV lys kan være tøft mot farger, så vi anbefaler ofte glass som beskytter mot UV-stråler. Vi leverer mange typer glass. Det betyr at bildet ditt holder seg like fint, år etter år, uten at du må bekymre deg for at det blekes av ytre påkjenninger.

Innramming i 3D

Nå kan du også ramme inn dine bilder i vår nettløsning. Her kan du se bilder fra galleriet eller du kan ramme inn dine egne bilder. Du kan også se bildene i flere miljøer og flere bilder sammen på veggen. Last opp bildet ditt og se det ferdig i 3D

Hvorfor Komme til Oss?

· Beskyttelse: Vi er veldig opptatt av kvalitet på innramming som beskytter kunstverket ditt for UV lys, støv og fukt · Estetikk: Vi har dyktige medarbeidere som hjelper deg å finne innramming som fremhever og komplementerer dine bilder. · Holdbarhet: En profesjonell innramming vil bevare sin skjønnhet og integritet over lang tid.

Så, hvis du har et kunstverk som betyr noe spesielt for deg, ta turen innom. Vi på Det Gylne Galleri står klare til å hjelpe deg med å få bildet ditt ut av skuffen, opp på veggen og se fantastisk ut.

Stikk gjerne innom for en hyggelig prat!
Restaurering
Har du en flott gammel ramme som er skadet, men som du gjerne vil ha reparert/ restaurert, har vi kompetanse og verktøy for det. Enten det gjelder gamle gipsrammer, forgylling eller annet. En restaurert gammel ramme fremstår ofte som ny. Før vi går i gang med oppdraget gir vi deg en vurdering over arbeidet som må gjøres pluss et kostnadsoverslag.

Det Gylne Galleri kan også bistå med restaurering av billedkunst. Vi har kontakt med dyktige konservatorer som i de fleste tilfelle kan restaurere et skadet bilde på en faglig forsvarlig måte. Men først vil du få en vurdering av arbeidet som må gjøres, anslått tid pluss et kostnadsoverslag .
Oppspenning
Våre fagfolk har kunnskap og riktig verktøy for oppspenning av bilder/ lerret på blindrammer.
Spesialpassepartout
Det Gylne Galleri har et godt utvalg av passepartout og kan bistå med alle typer utskjæringer av passepartout form og farge. Også intrikate kunstneriske utskjæringer. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Klebing
Oppklebing kan være vanskelig og er en del av innrammingsfaget. Arbeid som krever opplæring, erfaring og dyktighet. I sum svært viktig for å få et godt og varig resultat. Våre flinke fagfolk i vårt rammeverksted hjelper deg gjerne med jobben.
Objektinnramming
3-dimensjonale objekter som for eksempel barnesko, leker, sportsrekvisitter eller annet som det knytter seg minner til egner seg ofte godt i glass og ramme. Vi har kunnskapen og erfaringen med alle typer objektinnramming.
AR Glass
Vi tilbyr flere alternativer antirefleksglass: AR 70, AR 92 og AR 99 glass. AR 70 og AR 92 glasset reduserer refleksjoner og gir en klar visuell opplevelse. På den andre siden tilbyr AR 99 glasset en enda høyere grad av UV beskyttelse og gir en krystallklar visning med minimal forvrengning.

Alle glassene beskytter verdifulle kunstverk og bilder mot skadelige UV-stråler, samtidig som de gir enestående visuell klarhet.
Galleriskinner / oppheng
Galleriskinner er en smart måte å henge opp bilder på. Det blir lett å flytte rundt på bilder eller henge opp flere bilder. Og du slipper skjemmende spiker eller skruehull i veggen der du vil henge opp bilder. Les mer her