Innramming
Egne bilder
Ramme inn dine egne bilder i vår nettbutikk
Nettgalleri
Sett på rammer på bilder i vår nettbutikk
Butikk
Kom innom oss i Håkon Gamles gate 1a i Tønsberg, så hjelper vi deg med sette på rammer
Innramming
Innramming
Verdien av innramming

Vi vet at kunst betyr mye for deg – det er minner, drømmer, og følelser fanget på papir og lerret, og vi mener at den fortjener å bli vist frem på best mulig måte. Derfor hjelper vi deg med å finne den perfekte rammen som passer både bildet ditt og stuen din, uten at det blir for komplisert.

Kvalitets produkter for enhver stil

Vi har rammer og passepartouter i alle slags stiler og varianter. Enten du er ute etter noe klassisk eller moderne, har vi det du trenger for å gi kunstverket ditt det lille ekstra

Skreddersydd innramming

Du trenger ikke å være ekspert på kunst eller innramming. Fortell oss litt om hvor du skal henge bildet, og vi kommer med forslag som får det til å passe perfekt inn. Vi ser på farger, størrelse og stil sammen med deg.

Beskytt kunstverket ditt

Vi vet at både sollys og UV lys kan være tøft mot farger, så vi anbefaler glass som beskytter mot UV-stråler. Vi leverer mange typer glass. Det betyr at bildet ditt holder seg like fint, år etter år, uten at du må bekymre deg for at det blekes av ytre påkjenninger.

Innramming i 3D

Nå kan du også ramme inn dine bilder i vår nettløsning. Her kan du se bilder fra galleriet eller du kan ramme inn dine egne bilder. Du kan også se bildene i flere miljøer og flere bilder sammen på veggen. Last opp bildet ditt og se det ferdig i 3D

Hvorfor komme til oss?

· Beskyttelse: Vi er veldig opptatt av kvalitet på innramming som beskytter kunstverket ditt for UV lys, støv og fukt
· Estetikk: Vi har dyktige medarbeidere som hjelper deg å finne innramming som fremhever og komplementerer dine bilder.
· Holdbarhet: En profesjonell innramming vil bevare sin skjønnhet og integritet over lang tid.

Så, hvis du har et kunstverk som betyr noe spesielt for deg, ta turen innom. Vi på Det Gylne Galleri står klare til å hjelpe deg med å få bildet ditt ut av skuffen, opp på veggen og se fantastisk ut.

Stikk gjerne innom for en hyggelig prat!